Leave Your Message
Tala Fou Categories
    Tala Fou Fa'apitoa

    Ua e sauni e ave se vaalele?

    2024-06-28 15:34:22

    O mea fou o le tuputupu aʻe o le neodymium iron boron industry i le taimi nei ou te fia fesili atu ia te oe, ua e sauni e "lele"?
    Talu ai nei, na faia ai e le matou peresitene o le 360 ​​a le atunuu o Zhou Hongyi se suiga! Faatasi ai ma lona iva tausaga o le Maybach faatautu'i ese, ua sauni e sui se taavale malosi fou Saina, ae i le taimi o suesuega o taavale malosi fou, na ia oo mai i le fesootaiga ma le xiao peng hui aso lele taavale, e ui lava i le avetaavale i le aso e le manuia, ae Zhou. O lo'o i ai se iloiloga fou a Hongyi o le ta'avale lele, o lona uiga o le a fa'aleleia atili e le ta'avale lele i le lumana'i a tatou fausaga o feso'ota'iga feso'ota'iga o lo'o i ai nei, o lea o le ta'avale lele e moni lava o ia i se vaega o le "maualalo le tamaoaiga"!

    index-tuya4cu

    O a ni a'afiaga o le LME mo a tatou pisinisi e le masani ai?
    Muamua lava, ia tatou malamalama i le mea ua taʻua o le "maualalo le tamaoaiga", o le tamaoaiga maualalo o se manatu fou, o lona uiga, o lenei tausaga, mo le taimi muamua i le lipoti a le malo o Saina, o le tamaoaiga maualalo e masani lava ona faasino i le maualalo o le maualuga. fanua, e matua maualuga lava i le 1000 mita i lalo o gaoioiga faapisinisi o le tulaga tau tamaoaiga. O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina ai uiga o le siʻosiʻomaga maualalo-maualuga e iloa ai le lelei, taugofie pisinisi faʻapisinisi e ala i le faʻafouina ma le faʻaogaina o tekonolosi. O le manatu o le tamaoaiga maualalo e aofia ai le tele o fanua ma alamanuia, e aofia ai ae le gata i mea nei:
    1.Low Altitude Aviation: O le atinaʻeina o taʻavale maualalo, drones ma isi tekonolosi ua mafai ai le vaʻalele maualalo. O vaalele taugofie ma auaunaga helikopa i le taulaga o loʻo i ai se sao taua i le tamaoaiga maualalo, e maua ai e tagata auala sili atu ona faigofie ma taugofie e malaga ai.
    2.Low-altitude logistics: O le faʻaogaina o drones ma isi tekinolosi e felauaiga ai oloa i le maualuga maualalo e mafai ona faʻavavevaveina le faʻaogaina, faʻaitiitia tau ma faʻaleleia le lelei. O lenei tulaga maualalo maualalo o loʻo i ai le lautele o faʻaoga i le tuʻuina atu o faʻamatalaga, laveaʻi faʻafomaʻi ma isi matāʻupu.
    3.Low-altitude faʻatoʻaga: O le faʻatoʻaga faʻatoʻaga e mafai ona faʻateleina fua o fua, faʻaitiitia tau faʻatoʻaga, ma iloa lelei le faʻatautaia o faʻatoʻaga e ala i le faʻaaogaina o taʻavale maualalo mo suʻesuʻega faʻatoʻaga, faʻafefe, ma isi galuega.
    4.Low-altitude turisi: Vaʻavaʻai maualalo-maualuga ma le poto masani i le faʻaaogaina o paluni vevela vevela, helikopa ma isi masini felelei e tuʻuina atu ai tagata tafafao maimoa i se tulaga faʻapitoa femalagaaʻi.
    Fa'afiafiaga 5.Low-maualalo: gaioiga fa'apisinisi e pei o le pu'eina o drone i nofoaga maualalalo.
    6.Low-altitude altitude: suʻesuʻega eletise eletise maualuga, suʻesuʻega fale gaosi oloa, asiasiga i lalo ole auala ma isi galuega suʻesuʻe tau maualuga e mafai ona sui.
    7.Taiala maualalo-maualuga: pa'u pomu drone, drone reconnaissance, drone resupply.
    I le aotelega, o le tamaoaiga maualalo o se faʻataʻitaʻiga tau tamaoaiga lea e iloa ai le lelei, taugofie pisinisi pisinisi e ala i le faʻaogaina o tekinolosi fou ma faʻataʻitaʻiga pisinisi i le siosiomaga maualalo. A'o fa'aauau pea le aga'i i luma o tekinolosi ma fa'aauau pea ona fa'alauteleina talosaga, o le tamaoaiga maualalo e fa'amoemoe e atia'e ma avea ma vaega taua o le tamaoaiga i le lumana'i.
    O le taimi nei o le tamaoaiga maualalo o loʻo faʻaaogaina lautele i Saina, e tusa ai ma faʻamaumauga a le tatou Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi, i le 2023, o le tuʻuina atu e Saina o drones ua sili atu i le 3.17 miliona, o le atinaʻeina o drones lautele ua sili atu i le 2,300 kamupani, ae o le tele gaosiga o oloa drone sili atu i le 1,000 faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le sili atu i le 19,000 kamupani faʻatautaia drones ma tagata, o nei faʻamatalaga manino o loʻo faʻaalia ai le Saina O le fanua o le tamaoaiga maualalo maualuga ua ulufale atu i se vaitau faʻavavevave manino, ma ua i ai le tele o vaega e maualalo le maualuga o suʻega unmanned. sone va'alele i totonu o Saina.
    Mo a tatou alamanuia o le eleele e le masani ai, o le mea lea tatou te taʻua o se tulaga tuputupu aʻe fou, aua o le mea lea i drones poʻo le tuʻu i luga ma tulaueleele o le airbus poʻo le ea cab poʻo, latou te faʻaaogaina i lenei eletise eletise eletise eletise, e tatau ona i ai se afi, ma o le taimi nei ona o le mamafa manaʻomia o le drone lava ia o le a ia manaʻomia se mana ma le mamafa o le oloa, ona le masalomia lea o a tatou oloa neodymium-iron-boron o le filifiliga sili lea i nei taʻavale maualalo. O le filifiliga sili lea i nei taʻavale maualalo, e tusa ai ma le Fuafuaga a le National Development and Reform Commission e oʻo atu i le 2030, o le faʻataʻitaʻiga pisinisi tau pisinisi maualalo o le a sili atu i le 500 piliona yuan, ina ia avea le tamaoaiga maualalo ma taula taua mo la tatou pisinisi NdFeB. .
    faasinoupu (1)-tuyarwi