Leave Your Message
Tala Fou Categories
    Tala Fou Fa'apitoa

    Fa'afefea ona toe fa'aaogaina afi ta'avale Rare Earth Atina'e lelei o le la'uina i le taulaga

    2024-08-02

    Le Taua o le Atina'eina o Maina i Taulaga mo le Fa'aleleia o Tulaga Lelei i le toe fa'aaogaina o afi ta'avale

    A'o fa'atupula'ia le fa'atama'ia o mea fa'anatura o le lalolagi, o le "punaoa" tulaga ese o otaota o le taulaga o lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia, ma ua avea 'a'ai ma nofoaga e sili ona tele le tamaoaiga i le sosaiete o tagata. O punaoa na maua mai le eleele o loʻo faʻapotopotoina i totonu o taulaga i le tulaga o le tele o ituaiga o oloa gaosi, ma o toega o loʻo i ai i le faaiuga o le faʻaogaina o le faʻaogaina ua liua ai aai i se isi ituaiga o "mine". E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e le US Geological Survey (USGS) i le 2023, o fanua faʻasao a Saina na maua mo le 35.2% o le lalolagi, o le maina e 58% o le lalolagi, ma o le faʻaaogaina o eleele e le masani ai e tusa ma le 65% o le lalolagi, faʻavasegaina. muamua i le lalolagi i itu uma e tolu. O Saina o le lalolagi sili ona tele gaosi oloa, fa'atau atu fafo, ma le fa'aaogaina o eleele e le masani ai, o lo'o nofoia se tulaga iloga. O le tele o oloa e seasea maua mai le eleele ua ofi atu i itu uma o mea tau alamanuia. Fa'amaumauga mai le Huajing Industrial Research Institute o lo'o fa'aalia ai o mea maneta tumau tumau e sili atu nai lo le 42% o le fa'aaogaina e Saina i le eleele i le 2023, fa'atasi ai ma le tele o nei mea e fa'aoga i ta'avale malosi fou ma uila e lua.

    O mines muni e iai ituaiga eseese, tele punaoa, tele faʻaagaaga, ma togi maualuluga e le mafai ona faʻatusatusa i mines faanatura. E tusa ai ma le lipoti a Malo Aufaatasi "2020 Global E-waste Detection", o le aofaʻi o otaota eletise i le lalolagi na oʻo i le 53.6 miliona tone i le 2019, ma le 82.6% ua lafoai pe susunuina e aunoa ma le toe faʻaaogaina. O loʻo faʻamoemoe o le lalolagi e-otaota i le 2030 o le a oʻo atu i le 74.7 miliona tone. O ta'avale e le masani ai le eleele o lo'o i totonu o ta'avale malosi fou ma ta'avale eletise e lua (e aofia ai uila afi, uila eletise, sikola eletise) o lo'o i ai mea fa'amama e maualuga le mama o lo'o mauoa i 'oa, vasega, ma mea e seasea fa'atusa i eleele. E fai ma sui o ni maina moni a le aai e seasea ona tupu. O eleele e le masani ai, ose punaoa e le mafai ona faʻafouina, o loʻo i ai le taua tele mo le toe faʻaleleia ma le toe faʻaaogaina o atinaʻe tau tamaoaiga o le lalolagi.

    E tusa ai ma le EVTank, o se faʻalapotopotoga suʻesuʻe maketi, o le aofaʻi atoa o uta i le lalolagi atoa o uila eletise e lua na oʻo atu i le 67.4 miliona iunite i le 2023. Saina na maua le 81.9% o le faʻatauga i le lalolagi atoa o uila e lua, Europa mo le 9.2%, ma isi itulagi mo le 8.9. %. E oo atu i le faaiuga o le 2023, ua oo atu i le tusa ma le 400 miliona le umiaina o taavale uila e lua a Saina, faatasi ai ma atunuu tau atiae e pei o Viatename, Initia, ma Initonesia o loo i ai foi le tele o taavale uila e lua. O taavale malosi fou a le lalolagi ua oʻo i le lua tausaga talu ai, faʻatasi ai ma le faʻatau atu e tusa ma le 10 miliona iunite i le 2022 ma le 14.653 miliona iunite i le 2023. O loʻo faʻamoemoeina o le a sili atu i le 20 miliona iunite i le 2024, faʻatasi ai ma Saina e 60% i le 2024. le fa'atauga i le lalolagi. O le lalolagi fou o le umiaina o taavale afi i le 2023 ua oʻo atu i le 400 miliona iunite, ma le 40 miliona iunite o taavale malosi fou. O loʻo fuafua e faʻatupulaia i le averesi o le 23% i le va o le 2023 ma le 2035, e oʻo atu i le 245 miliona iunite i le 2030 ma faʻatupulaʻia atili i le 505 miliona iunite i le 2035. O le faʻatupulaia o le saoasaoa e vave. E tusa ai ma le European Automobile Manufacturers 'Association (EAMA), i le 2023, 3.009 miliona taavale fou pasese na lesitalaina i 31 atunuu Europa, faʻaalia ai le siʻitia o le 16.2% i lea tausaga ma lea tausaga, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le taavale malosi fou o le 23.4% . Na lipotia mai e le Alliance for Automotive Innovation (AAI) e faapea o le faatauina atu o taavale eletise eletise fou a Amerika i le kuata muamua e tolu o le 2023 e oo atu i le 1.038 miliona iunite, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 59%. O faʻamaumauga a le Starting Point Research Institute (SPIR) o loʻo valoia o le aofaʻi o le faʻaogaina o taavale afi fou o le a oʻo atu i le 56.2% i le 2030, faʻatasi ai ma le 78% o le eletise fou a Saina, 70% a Europa, 52% a le US, ma isi atunuu. '30%. O loʻo i ai 'aʻai o loʻo iai maina i le taulaga o le a le faʻavaivaia, ma o le atinaʻeina o eleele e le masani ai i le taulaga e taua tele mo se taimi umi mo le faʻaleleia o le siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga, mauaina o le malosi o le tau o le lalolagi, ma le faʻalauiloaina o le atinaʻe maualuga o le tamaoaiga o le lalolagi. .

    I le lalolagi atoa, o le maketi toe faʻaaogaina mo afi faʻaogaina e seasea faʻaaogaina e iai le malosi tele. E tusa ai ma le faʻalapotopotoga suʻesuʻe maketi SNE Research, o le numera o taavale malosi fou ua faʻaumatia i le lalolagi atoa o loʻo fuafua e siitia mai le 560,000 i le 2025 i le 4.11 miliona i le 2030, 17.84 miliona i le 2035, ma le 42.77 miliona i le 2040.

    (1) Faatelevaveina le suiga i le lanu meamata, lapotopoto, ma le maualalo-carbon.

    O le fa'aogaina o puna'oa fa'aleaganu'u e aofia ai le fa'asolo tasi ala o alagā'oa mai le fa'agasologa o le gaosiga e o'o atu i le so'otaga fa'atau ma i'u ai ina fa'aumatia. O le a'oa'oga o le tamaoaiga fa'ata'amilo e fa'ailoa mai ai se faiga fou i le fa'aogaina o puna'oa e ala i le fa'aliliuina o lenei ala e tasi i le ta'amilosaga e lua. O le atina'eina o maina i le taulaga e lu'itauina le auala masani o le mauaina o punaoa ma fa'atusalia se ta'amilosaga masani e lua. E ala i le toe faʻaaogaina o otaota, e le gata ina faʻaitiitia ai otaota ma faʻateleina punaoa ae faʻatupuina avanoa fou mo le atinaʻeina o taulaga e ala i se faʻagasologa o le faʻaitiitia ma le faʻaleleia.

    O maina faanatura e maua mai ai le tele o otaota ona o le utiuti o punaoa ma le malosi o le siosiomaga. I se faʻatusatusaga, o le atinaʻeina o mines i le taulaga e faʻavavevave, maualuga-mama, taugofie, e le gata ina faʻaumatia ai le manaʻoga mo suʻesuʻega, mining, ma le toe faʻaleleia o eleele ae faʻaitiitia ai le gaosiga o otaota. O le suiga lea ua suia ai le fa'ata'ita'iga fa'atupu laina masani o le "mining-smelting-gaosiga-otaota" i se fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga fa'ata'amilo o le "punaoa-oloa-otaota-mea fa'afouina". O le fa'ateleina o le aofa'i o ta'avale eletise ma ta'avale eletise lua-uila i tausaga ta'itasi e saofagā i le fa'atupulaia o fanua fa'asao maina i le taulaga. O le toe fa'aaogaina o nei maina e le masani ai eleele e fetaui lelei ma mataupu faavae o le atina'e lanu meamata, e pei o le faasaoina o punaoa, faaitiitia le taumafaina o le malosi, ma le puipuiga o le siosiomaga.

    (2) Toe fa'aaogaina e fa'asao ai punaoa fa'ata'atia

    E fa'afefea ona fa'ataunu'uina le toe fa'aaogāina o puna'oa fa'atatau o minerale e iai sona a'afiaga i le atina'eina umi o le tamaoaiga o le lalolagi. O le tulaga o u'amea, u'amea taua e le masani ai, ma puna'oa seāseā o le eleele i maina i le taulaga e fa'atele pe fa'aselau fo'i le maualuga atu nai lo o oa masani. O oloa e maua mai le eleele e seasea maua mai maina i le taulaga e sefe ai laasaga o le eliina, faʻamanuiaga, faʻafefeteina, ma le tuʻueseeseina o oa eleele mataʻutia. Ole fa'agasologa masani ole fa'afefeteina ole eleele e mana'omia ai tomai maualuluga ma tau. O le atina'eina o maina i le taulaga e maua mai ai 'ele'ele e le masani ai ma 'oloa maneta mata'utia mai ta'avale malosi fou ma uili lua eletise i tau maualalo e matua taua tele mo le puipuia o puna'oa maina eleele e le masani ai ma le fa'atumauina o atina'e tau tamaoaiga fa'avaomalo.

    Ole averesi ole afi eletise lua uili e manaʻomia ai le 0.4-2kg o maneta e le masani ai ma le 0.1-0.6kg o elemene praseodymium. Ua aveese e Saina le silia ma le 60 miliona taavale uila e lua i tausaga taʻitasi, lea e tusa ma le 25,000 tone o maneta e le masani ai e mafai ona toe maua mai, e tusa ma le 10 piliona yuan. O le toe faʻaleleia e aofia ai foʻi ma le 7,000 tone o mea e le masani ai le lalolagi praseodymium ma neodymium elemene, e faʻatatau i le 2.66 piliona yuan (faʻavae i luga o le tau o le praseodymium-neodymium oxide i le 38 miliona yuan/ton mai ia Iulai 1, 2024). O ta'avale malosi fou ta'avale afi e masani ona mana'omia e tusa ma le 25kg o maneta e seasea tupu, 6.25kg o le praseodymium ma le neodymium, ma le 0.5kg o le dysprosium. O le 560,000 taavale malosi fou ua fuafua e faʻaumatia i le 2025 o le a aofia ai le 12,500 tone o maneta e le masani ai, 3,500 tone o praseodymium ma neodymium, e faʻatatau i le 1.33 piliona yuan, ma le 250 tone o dysprosium, faʻatatau i le tau o le 467.5 miliona. dysprosium oxide i le 1.87 miliona yuan ia Iulai 1, 2024). O lo'o fa'atusalia le aofa'i tele o maneta e seasea maua i le lalolagi. I le 2023, na faʻatulagaina ai e Saina le aofaʻi o le 255,000 tone e faʻatautaia ai le eleele e le masani ai, ma e mafai ona faʻaumatia ma toe faʻaleleia le 30-40% o elemene eleelea mai le eletise lua-uila ma taavale malosi fou, e tutusa ma le aofaʻi o loʻo iai nei a Saina. maina eleele seasea.

    O loʻo faʻamoemoeina o le 42.77 miliona taavale malosi fou na faʻaumatia i le 2040 o le a aofia ai le 1.07 miliona tone o maneta e le masani ai, 267,000 tone o elemene praseodymium-neodymium, ma 21,400 tone o elemene dysprosium. O lenei aofaiga e matua'i maualuga atu nai lo le aofa'i o oloa e seasea maua mai le eleele e fa'aesea mai le aofa'i o le la'uina o maina a le lalolagi. O lenei atina'e o le a 'ausia atoatoa le fa'amoemoe o le fa'asaoina o puna'oa ta'iala e le mafai ona fa'afouina.

    1 (1).png

    (1) Fa'aleleia le soifua maloloina ma le soifua manuia o tagata

    O le 'a'ai fa'alenatura o se fa'ata'ita'iga o le maualalo-carbon, fa'asaoina o le si'osi'omaga. Ae ui i lea, o le mea moni o lapisi o loʻo siomia ai le taulaga ma le lafoaia o taavale eletise faʻaaogaina, o loʻo i ai mea leaga i le siosiomaga ma le tino o le tagata, o loʻo tumau pea le faʻalavelave. O lenei mataupu e aafia ai le tulaga lelei o le olaga o tagata. O le atinaʻeina o maina i taulaga e le gata e faʻaumatia ai lamatiaga o otaota i le siosiomaga ma le tino o le tagata ae faʻamautinoaina foi le soifua maloloina ma le saogalemu o le siʻosiʻomaga o le taulaga. E le gata i lea, e faatelevaveina ai le iloa o le ola fealofani i le va o le tagata ma le natura.

    2. Fa'afitauli Fa'asaga i le Atina'eina o Maina i Taulaga

    O le fa'amatagofieina ma le fa'apalapalaina o atina'e tau tamaoaiga ma agafesootai o vaega taua ia o atina'e maualuga. Ua faia e Saina le tele o faiga faavae ma faiga mo le atinaeina o maina i le taulaga. Ua fa'aleleia atili ai fo'i le fa'afoeina o lapisi a le taulaga ma mea fou fa'aleagaina i le lautele ma ala i auala eseese e ala i le fa'atulagaina o fa'aaliga maina ma isi fa'alavelave. Ua fa'alauiloa e Saina le fa'ateleina o le toe fa'aaogaina o maina i le taulaga e seasea-lalolagi, fa'apea fo'i ma le fa'aitiitiga fa'aitiitiga ma le fa'aogaina o puna'oa. Ae ui i lea, o lo'o i ai pea le tele o lu'itau i le fa'atinoina o se fuafuaga fa'asao atoatoa ma fa'alauiloa le fa'aogaina lelei ma le fa'aogaina o punaoa.

    1 (2).png

    (1) Le le lava o le gauai atu i le atinaʻeina o laʻau i le taulaga

    O le la'uina masani e fa'atinoina e kamupani eli i nofoaga fa'apitoa e la'u ai, ma o le tufaina atu o alaoa i maina i le taulaga o lo'o matua fa'atauva'a. Inertia ua taʻitaʻia ai le tele o kamupani e taulaʻi i le faʻaitiitia o numera o maina faʻalenatura ma faʻafaigaluega i suʻesuʻega taugata ma atinaʻe o tekonolosi fou. O le tele o minerale aoga o le lalolagi e le o toe i lalo o le eleele ae o loʻo faʻaputuina i luga o le eleele i le tulaga o "tuugamau taʻavale, "uʻamea uʻamea, "eletise lapisi, ma isi otaota. O maina i le taulaga ma maina masani e matua eseese lava ituaiga o eli. O le la'uina e le o toe fa'atatau i la'u maina i lalo o le eleele ma le eliina, ae o le tu'imomomoina o mea leaga, fa'avasegaina, ma le fa'aaogaina o u'amea, palasitika, ma isi mea e toe fa'aaogaina e na'o le fa'avasegaina o le lapisi e fa'auma ai le fa'aputuina muamua o punaoa e mafai ona ausia, ae o le iloaina o le taua moni o nei maina ma le taua o le maina e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaaogaina atoatoa e atinaʻe peitaʻi, e le tele ni atinaʻe e iloa le taua ma le taua o nei maina i le taulaga ma le faʻaogaina atoatoa e tatau ona avea ma faavae faʻavae mo le atinaʻeina maualuga o le tamaoaiga o le lalolagi.

    ● Le lava felauaiga felauaiga ma lafoa'i

    Eli'i 'a'ai e aunoa ma se fa'atagaga a le malo e fa'amatala ai le lautele ma le umi. O le mea lea, o le aoina, fa'avasegaina, felauaiga, ma le lafoaia o otaota e a'afia tonu ai le mautu o le sapalai o mea mata'utia a le atina'e. O le le lava o le fa'agataina o tekonolosi e mafua ai ona le amana'ia e pisinisi le toe fa'aaogaina o mea tau afi. O nisi sitiseni e fa'atau atu pasika eletise otaota i tagata fa'atau fe'avea'i ona o le leai o ni auala aloa'ia toe fa'aaogaina, ma mafua ai ona avea tagata fa'atau tumaoti ma tagata e aoina muamua. E le gata i lea, o le toe faʻaaogaina o mea eletise otaota, ituaiga lapisi e fitu, ma le faʻamavaeina ma le toe faʻaaogaina o taʻavale e manaʻomia ai agavaa talafeagai ona o lo latou faʻalagolago tele i tekinolosi fou. O lo'o manino mai o le fa'ateleina o le silafia lautele, fa'aleleia le faiga o le toe fa'aaogaina, ma le fa'aleleia o tulaga fa'ata'atitia o atina'e e taua tele mo le fa'atalanoaina o le fa'afitauli o fa'alapotopotoga toe fa'asalalauina.

    1 (3).png

    3. Manatu Fou mo le Atinae o Maina i Taulaga

    O le tau o le atina'eina o maina i le taulaga e fa'alagolago i le fa'asoa o otaota o lo'o i ai nei ma le fa'atuputeleina ma le fa'atupulaia i le lumana'i. I le faaiuga o le 2021, o le a iai le 17 aai i le lalolagi ma le faitau aofaʻi e sili atu i le 10 miliona, 113 aai i Saina ma le faitau aofaʻi e sili atu i le 1 miliona. Ole fa'aputuga o ta'avale fou-malosi ma le aofa'i o ta'avale soloia o le a tupu fa'atasi i le taimi e tasi. O le mea lea, e taua le fa'aauauina o su'esu'ega ma fa'afouga e fa'amalosia ai le atina'eina o maina i le taulaga ma fa'alauiloa atina'e maualuga.

    ● Lagolago faiga fa'avae ma pulega fa'asaienisi

    Saina, i le avea ai ma tagata faʻatau taavale fou ma uila eletise lua, ua iloa le sini o le atinaʻeina o maina i taulaga e tautua ai sosaiete, alamanuia, ma tagata. O lenei ausia e le mavavaeeseina mai le lagolago i faiga faavae a le atunuu, se faiga atoatoa o tulafono ma tulafono faatonutonu, ma le manaomia o pulega faasaienisi. I le 1976, na fausia ai e le Iunaite Setete ma faʻatulafonoina le Tulafono o le Lafoaiina o otaota, ma i le 1989, na pasia ai e Kalefonia le Tulafono o le Pulea o otaota. E ala i faiga fa'avae ma fa'atonuga fa'atulafonoina, ua o'o atu ai le tau o galuega a le alamanuia malosi fa'afouina a Amerika i le tau o mea tau ta'avale. O le tusiaina o lesona mai mea na tutupu i isi ma le fa'aaogaina o manatu fa'afoe fa'apitoa e mafai ona fa'ateleina ai le fa'aosofiaga o atina'e. O faiga fa'avae lelei e mafai ona fa'aosofia ai le fa'atekonolosi fou, le fa'aogaina o mea fou i le mamanuina o oloa fa'alelei fa'alesiosiomaga, ma i'u ai ina maua le fa'aitiitiga o puna'oa. E taua tele le fa'ateleina o fa'asalalauga fa'alaua'itele, fa'alauiloa faiga fa'atauva'a fa'atau, ma fa'aleleia le fua faatatau o le toe fa'aaogaina o otaota. E le gata i lea, o le faʻateleina o tupe faʻafaigaluega i suʻesuʻega lafoai otaota ma atinaʻe tekonolosi, faʻamalosia o tupe tumaoti ma fafo, ma le faʻatinoina o auala eseese e mafai ona faʻavavevaveina le atinaʻeina o maina i le taulaga, o se vaega taua o le atinaʻe gafataulimaina.

    (2) O le manatu o le atinaʻe lanu meamata e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o tekonolosi fou.

    O le faiga o le atina'e lanu meamata o lo'o fa'atusalia ai se suiga tele i le fa'ata'ita'iga o le atina'e, lea e avea ai punaoa, puipuiga o le si'osi'omaga, ma isi fa'alavelave e avea ma malosiaga fa'afouina mo le la'uina o le taulaga. E va'aia fo'i mea e seasea, faigata ona fa'amama, ma maualuga le tau o ni avanoa ma lu'itau. O atina'e tuto'atasi fa'afouga o le ki lea i le ausiaina o atina'e maualuga, a'o latou talia le manatu fa'afouga o le utiuti o alagaoa ma le toe fa'aaogaina e le gata. E ala i le fa'atalanoaina o lu'itau o le toe fa'aaogaina ma le fa'aogaina o tekonolosi, masini, ma fa'agasologa fou, e mafai ai e atina'e ona tatalaina le gafatia o elemene e le masani ai o le eleele ma toe fa'aleleia atili. O lenei faiga e manavaina ai le ola fou i mea leaga e ala i le tele o taamilosaga o le toe faʻaaogaina, faʻaleleia le alualu i luma faasaienisi ma tekinolosi i totonu o alamanuia ma faʻamalosia le faʻatauvaʻa autu.

    (3) Atina'e atoa le taamilosaga o le olaga, filifili alamanuia atoatoa

    O le atina'eina o maina i le taulaga e feso'ota'i vavalalata ma le taamilosaga o le olaga o otaota. O oloa i totonu o fale gaosi oloa e le mafai ona aloese mai le taunuuga o le "mai le moega pepe i le tuugamau, faʻamaeʻaina le taamilosaga o le olaga mai le faʻaaogaina o punaoa, gaosiga o oloa, faʻatau, faʻaogaina, ma faʻaumatia e pei o otaota otaota. pala i se suiga faavavega E ala i le faiga suesuega o mea i totonu ma fafo-meafaitino taamilosaga-mea, e mafai ona suia le ala otaota mai le "tuugamau" i le "moe" ma iloa o le "tama'i-i-tu'ugamau" i'uga "Mai le moega pepe e toe fanau mai. E ala i le "Internet + recycling" platform, e mafai ona ausia le fesoʻotaʻiga lelei o fesoʻotaʻiga tetele e tolu o le gaosiga o otaota, aoina o otaota, ma le toe faʻaaogaina o otaota e mafai ona ausia. E ala i le atinaʻeina o le taamilosaga atoa o le mamanu lanu meamata, gaosiga lanu meamata, faʻatau lanu meamata, toe faʻaaogaina lanu meamata, ma togafitiga, e iloa ai le faʻafouina o le filifili pisinisi atoa, e aofia ai le faʻavasegaina ma le faʻamavaeina, muamua togafitiga ma le gaosiga, toe faʻaaogaina mea, ma toe faʻaleleia.

    1 (4).png

    (4) Faia o se taʻitaʻi faaaʻoaʻo

    O le atina'eina o mines i le taulaga e le masani ai e mafai ona fa'aolaina le fa'aletonu ma le atina'e lanu meamata o le tamaoaiga atoa i itu eseese, e pei o le puipuiga o le si'osi'omaga ma le toe fa'aogaina o punaoa. E mafai fo'i ona si'itia le tulaga maualuga o le atina'e e ala i le toe fuata'iina o faufale. O le faʻaalia ma le taʻitaʻia lelei e taua tele i le faʻaleleia o fesoʻotaʻiga o le faiga toe faʻaaogaina, faʻavasegaina o le alamanuia filifili, faʻalauteleina o le faʻaogaina o punaoa, faʻaogaina tekinolosi ma meafaigaluega, fefaʻasoaaʻi o atinaʻe, faʻatumauina o togafitiga puipuia o le siosiomaga, ma le faʻatulagaina o le faʻaogaina ma le pulega. O atina'e ta'ita'i e mafai ona fa'ata'ita'iina le pisinisi eli atoa i le taulaga e aga'i atu i tu'uga maualuluga, atamai, fa'aoga-saogalemu, mama, ma lelei fa'atinoga maualuga.

    (O lenei tusiga ua maeʻa e le Expert Group of Sichuan Yuanlai Shun New Rare Earth Materials Co., Ltd., Zeng Zheng, ma Pese Donghui, ma taʻua ai le tusiga "Faʻafefea ona Faia le Atinaʻeina o Laʻau Tulaga Maualuga Maualuga e Zhu Yan ma Li Xuemei mai le Aoga o le Siosiomaga i Renmin Iunivesite o Saina.)